Despre noi

DE 3 ANI OFERIM SERVICII CALITATIVE DE CURIERAT RAPID

 

În 2014, SUNDAY COURIER şi-a inceput activitatea de curierat rapid. Şi tot de atunci, SUNDAY COURIER vă ajută să vă respectaţi clientii sau partenerii de afaceri, asigurându-vă întotdeauna livrări prompte şi în siguranţă.

Colaboram cu companii importante din Romania, din diverse domenii, care ne-au acordat increderea si sunt multumiti de serviciile prestate.

Calitatea este punctul nostru forte.

Pentru a satisface exigenţele clienţilor săi, SUNDAY COURIER s-a perfecţionat în continuu. Am încheiat parteneriate noi, am îmbunătăţit performanţa serviciilor de curierat rapid şi am dezvoltat soluţii optime pentru cele mai mari provocări ale mediului de afaceri.

Un beneficiu pe care care il oferim clientilor nostri este faptul ca livram fara a taxa kilometri suplimentari.

Personalul dedicat este pregătit pentru a găsi soluțiile potrivite pentru a vă oferi cele mai bune servicii în funcție de nevoile dumneavoastră.

Pentru a oferi o transparență totală a serviciilor pe care le oferim, SUNDAY COURIER a implementat aplicația online COURIER MANAGER, prin care poţi avea o evidență clară a coletelor expediate sau poți afla statusul real al coletelor ce se află în livrare.

Doar strategia de colaborare cu partenerii noştri a rămas la fel: servicii profesioniste la preţuri bune şi personalizate în funcţie de cerinţele tale.